DESPRE COMPANIA NOASTRA

Suntem o echipa profesionista, plina de entuziasm cu dorinta de a arata ca aceasta traditie va continua pentru multi ani de acum incolo. De aceea dorim sa va impartasim roadele muncii noastre si a generatiilor intregi de oameni harnici si muncitori, prin produsele cu care ne mandrim.

POVESTEA NOASTRA

Suntem un jucător pe piața produselor alimentare neperisabile din 1999, ceea ce înseamnă că am importat și exportat produse alimentare de calitate din întreaga lume de mai bine de 20 de ani. Astăzi, birourile noastre sunt răspândite în Europa Centrală și de Est și Egipt. Responsabilitatea lor este livrarea produselor noastre pina la satisfacția deplină a clienților din aproximativ 20 de țări.

Toate produsele comercializate de compania noastra respecta normele legislative europene in vigoare dar si cele mai importante norme de calitate ISO si HACCP.

Am pornit in aceasta aventura de la simplicitatea si frumusetea Maslinelor Naturale unde dorim sa mentionam tipul Gemlik, Kalamata sau Rotunde Pickwell si am continuat cu gustul deosebit al Maslinelor Verzi fie ele Intregri, Fara Samburi, Rondele, Umplute sau Condimentate.

In paralel am continuat sa imbunatatim traditia inegalabila a Maslinelor Negre atat a celor prezentate sub forma Intreaga cat si a celor Rondele sau Fara Samburi fie ele in saramura, in ulei natural si dietetice.

Încă din Antichitate, Hipocrate, părintele medicinii, recomanda măslinele pentru vindecarea ulcerelor, iar sucul stors din fructele proaspete, neconservate, era indicat pentru tratarea multor boli cronice.

Suntem mandri de produsele noastre si de faptul ca am reusit intr-un timp scurt sa inauguram o noua fabrica, care functioneaza la cele mai inalte standarde, in Egipt.

Va invitam sa fiti alaturi de noi si sa continuam aceasta poveste a maslinelor care dateaza inca de la inceputurile Pamantului si care este relatata cu intelepciune in toate Cartile Sacre ale omenirii.

Marcile Comercializate:

Cu ani de zile în urma am decis sa dezvoltam o afacere de familie în jurul industriei măslinelor, la noi acasă, în Turcia. Suntem mândri sa putem aduce romanilor și nu numai, cele mai bune măsline din Turcia.

Yunus este marca de suflet, care reprezinta imaginea companiei noastre.

Pentru ca urmărim întreg procesul de producție și asiguram cea mai buna calitate, livram zilnic, tuturor clienților noștri, o gama larga de măsline, la cele mai mici preturi.

Negre, naturale sau verzi, întregi sau faliate, umplute sau pasta în saramura, ulei natural de măsline sau dietetice, la Tunsu, măslinele ieftine, înseamna calitate, o afacere bine gândita care satisface toate cerințele și gusturile romanilor în materie de măsline.

Măslinele Royal reprezinta o marca cu tradiție în Grecia care și-au confirmat calitatea prin gustul lor deosebit și numărul mare de consumatori mulțumiți.

Cultivate cu atenție și dăruire pe tărâmul Greciei antice, măslinele Roya sunt de o calitate superioara atent respectata de producător de la început și pana la sfârșitul procesului tehnologic.

Pentru ca noi, Tunsu Măsline, nu facem niciodată rabat la calitate, vom distribui doar mărci de prestigiu și de aceea am decis sa aducem aproape de sufletele dumneavoastră măslinele Roya.

Fie ele Naturale, Verzi sau Negre calitatea superioara și prețul mic face ca măslinele Roya sa fie accesibile tuturor.

Athena este marca proprie, a familiei Tunsu, care beneficiază de întreaga noastră experiența acumulata de-a lungul anilor.

Este marca pe care ne-am decis sa o ducem peste mari, tocmai în Egipt pentru a beneficia de cel mai bun sol din zona Mesopotamia.

Hrănit doar de nutrimentu naturali, solul este ideal pentru a putea cultiva și conserva, prin procedee antice, moștenite de la vechii egipteni, măsline negre, naturale și gustoase.

Ieftine și accesibile, măslinele Athena nu trebuie sa lipsească de pe masa dumneavoastră.

Brandurile Noastre

Inca din antichitate

Maslinele sunt un adevarat miracol pentru sanatate. Considerat unul dintre cele mai nutritive fructe din cate exista, maslina este un adevarat medicament. Continutul bogat in vitamine si acizi grasi (Omega 3, Omega 6, Omega 9) mentine maslinele in topul celor mai sanatoase alimente care se consuma inca de pe vremea fenicienilor.